Familia AMURTEL

Din anul 1992, Familia AMURTEL oferă un mediu iubitor, cald, creativ şi vindecător copiilor care nu pot fi îngrijiți de propriii părinți. Casa este situată în Pănătău, un mic sat paşnic din zona rurală a Buzăului. Acest proiect a fost conceput pentru a oferi o alternativă la instituţiile de stat supraaglomerate din regimul comunist.

12 copii (cu varste cuprinse intre 5-17 ani) ce locuiesc permanent la Centrul Rezidential Familia AMURTEL - plasati prin DGASPC Buzau din cauza situatii de abuz si negligenta in familie. Copiii au diferite nevoi emoționale, intelectuale sau fizice la care personalul nostru lucrează cu dedicare în fiecare zi, aspectele în care există limitări la centru fiind tratate de către specialiști (exemplu: logoped).

Familia AMURTEL se bazează pe ajutorul sponsorilor pentru a putea asigura masa de zi cu zi a copiilor și pentru a dispune de resursele materiale necesare ca aceștia să beneficieze de cele mai bune oportunități.

Bugetul proiectului: 54.000 euro

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

6

Suma:

310 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Familia AMURTEL

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

310 RON

Suma:

1

Galantomi:
6 Donatii

Pagini fundraising

25 de ani si o cauză bună

Imi ofer ziua de nastere cadou pentru a motiva oamenii sa se alature Asociatiei de Ajutor AMURTEL Romania in a strange fondurile necesare pentru chelt

1,000 RON Target
310 RON Suma
6 Donatii
31% Complete