Yoga cu Didi, in fiecare zi de joi.

 

Didi Devapriya Asociația de Ajutor AMURTEL România

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt Didi A. Devapriya și practic Yoga și posturile asana de 23 de ani. Predau tehnici Yoga de aproximativ 20 de ani.

Îmi doresc să creez o atmosferă relaxantă și liniștitoare în timpul ședințelor, adaptându-mă în funcție de nevoile individuale ale cursanților și respectând limitele corpului fiecăruia.

Odată cu practicarea frecventă, în corp încep să se petreacă schimbări în mod gradual, iar acesta pornește parcursul vindecător al evoluției și metamorfozei.

Fiecare poziție este creată cu grijă și preocupare pentru a pune o presiune blândă pe diferitele glande endocrine, având astfel un efect de reechilibrare a sistemului hormonal. Și aici stă frumusețea Yoga ca sistem al trupului și al minții – pentru că hormonii sunt conectați la o mare varietate de stări emoționale pe care le experimentăm în orice moment.

Trupul si spiritul trebuie mentinute in echilibru, in special intr-o perioada de neliniste colectiva. Cursurile de yoga ofera balansul de care avem toti nevoie dupa o zi incarcata cu griji.

Perioada pandemiei ne cere mai multe resurse fizice si interioare pentru a infrunta fiecare zi, de aceea Didi doreste sa va ofere spatiul si cunostiintele necesare pentru a va putea regenera trupul si spiritul.

https://cursuri-morningstar.ro/yoga-qigong/yoga-cu-didi/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociatiei de Ajutor AMURTEL Romania e aceea de a oferi oportunitati, speranta si sprijin copiilor si tinerilor in risc de excluziune sociala.

SUSŢIN PROIECTUL

Familia AMURTEL

Scopul proiectului este asigurarea stabilității financiare pentru anul 2021 pentru Familia AMURTEL.

Familia AMURTEL se bazează pe ajutorul sponsorilor pentru a putea asigura masa de zi cu zi a copiilor și pentru a dispune de resursele materiale necesare ca aceștia să beneficieze de cele mai bune oportunități.

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare per

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Didi Devapriya : Asociația de Ajutor AMURTEL România
Yoga cu Didi, in fiecare zi de joi.