25 de ani si o cauză bună

 

Oana Ciobanu Asociația de Ajutor AMURTEL România

100% Complete
310 RON
Sumă strânsă
250 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Imi ofer ziua de nastere cadou pentru a motiva oamenii sa se alature Asociatiei de Ajutor AMURTEL Romania in a strange fondurile necesare pentru cheltuielile din 2021 necesare pentru bunul trai al celor 12 copii din Centrul Rezidential Familia AMURTEL. Aceste cheltuieli includ: mâncarea de zi cu zi, programările medicale și terapeuții specializați, costuri operaționale ale centrului.

Finalul lui octombrie mă găsește împlinind 25 de ani, o vârsta importantă pentru mine din mai multe motive.

Motivul pentru care aleg să imi daruiesc ziua de nastere copiilor din Centrul Rezidential Familia AMURTEL este acela ca stiu cat de important ca cineva sa creada in tine la inceput de drum si sa te ajute atunci cand situatia ta financiara nu iti permite. Cei 12 copii de la Familia AMURTEL sunt extraordinari, plini de nucurie, sperante pentru viitor si plini de motivatie si incredere ca pot realiza lucruri mari in viata.

Acesta este un mic cadou din partea mea catre copii si catre toti oamenii care m-au sustinut. Nu putem sa stergem experientele traumatizante pe care acesti copii le-au trait, dar tu poti contribui in mod direct ca ei sa primeasca acces la hrana nutritiva, ingrijire si consiliere, iubire si educatie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociatiei de Ajutor AMURTEL Romania e aceea de a oferi oportunitati, speranta si sprijin copiilor si tinerilor in risc de excluziune sociala.

SUSŢIN PROIECTUL

Familia AMURTEL

Scopul proiectului este asigurarea stabilității financiare pentru anul 2021 pentru Familia AMURTEL.

Familia AMURTEL se bazează pe ajutorul sponsorilor pentru a putea asigura masa de zi cu zi a copiilor și pentru a dispune de resursele materiale necesare ca aceștia să beneficieze de cele mai bune oportunități.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

Sper sa ajute macar putin
09 Oct 2020
La multi ani! Succes in continuare!
09 Oct 2020

Anonymous

50 RON
09 Oct 2020
Pentru copii! :)
09 Oct 2020
50 RON
09 Oct 2020

Anonymous

30 RON
Felicitaaaari pentru initiativa!!
09 Oct 2020
Oana Ciobanu : Asociația de Ajutor AMURTEL România
25 de ani si o cauză bună